Forside Nyheder

En solstrålehistorie i en krisetid


Laust Nielsen, der er eneejer af Lyd og Billede Specialisten med den fortjente 40 års lagkage


En solstrålehistorie i en krisetid


I en tid hvor detailhandlen er under pres, er der heldigvis stadig solstrålehistorier at fortælle. Historien om Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn er én af dem. Her kan man nemlig fejre 40 års jubilæum og markerer begivenheden med lanceringen af en helt ny webshop.


Generelt har der ikke været så meget at fejre for detailhandlen de seneste år. Det har været magre tider, hvor kundernes købelyst har svigtet. Heldigvis for vores byer og lokalsamfund er der trods alt butikker, der med det helt rigtige koncept, har formået at fastholde kunderne og holde hjulene i gang. Èn af de butikker er Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn, der gennem hele fire årtier har leveret eksklusive lyd- og billedløsninger til kunder i det ganske land.


40 år på toppen af Danmark


Netop i disse dage fejrer Lyd og Billede Specialisten sit fyrre års jubilæum i en branche, der i løbet af årene har gennemgået en forrygende udvikling. Fra de første udsendelser i farver løb over skærmen og VHS-maskinerne indtog vores hjem – til i dag, hvor nutidens teknologi har forfinet lyd og billeder og integreret dem i vores liv og hverdag, har man hos Lyd og Billede Specialisten sat fokus på design, kvalitet, service og banebrydende teknologi. Og det er tilsyneladende et koncept der kan stå distancen ? indtil videre i fyrre år.


Nu lanceres en ny webshop


Hos Lyd og Billede Specialisten fejrer man jubilæet med lanceringen af et helt nyt website – inklusiv webshop ? www.lbs.dk.


Tillykke fra recordere.dk


Læs også: Flere Sony Centre konkurs

Annonce