Forside Nyheder

Er dette huset til iPhone 5 ?


 


Der er dukkert flere billeder op, af det der angiveligt er huset på den næste iPhone.


Det var hjemmesiden 9to5mac.com der først fik fingre i ovenstående billede. Det viser angiveligt bagsiden af den nye iPhone 5.


Der er tale om en reservedel som iPhone-reparatøren iFix your i har fundet i et reservedelskatalog nu. Ifølge 9to5Mac er den kinesiske reservedelsleverandør “pålidelig” og reservedelen kan købes allerede nu.


Hvis dette vitterligt er bagsiden af iPhone 5, og ikke en kopi af en eventuel tidlig prototype, så fortæller billedet at:  • At der kommer en ny og mindre dockconnector. Dette rygte har været i omløb i et stykke tid allerede.
  • At der er gjort mere plads til højttalere. Ifølge 9to5Mac vil Apple forbedre lyden i iPhone5 i forhold til de nuværende modeller.
  • At bagsiden er lavet af ét stykke aluminium.

Men måske endnu mere interessant, så fortalte reservedelsleverandøren til iphone-reparatøren, at der kommer flere farver i omløb af den næste iPhone. At der skulle være mindst 2 andre farver i spil, udover hvid og sort.


Det vil være nemt at feje sådan en oplysning af bordet som rene rygter der næppe holder vand. Men det var faktisk den samme reservedelsleverandør der i sin tid afslørede at iPad 2 ville udkomme i hvid.


 


Opdateringer


Nu er der dukket flere billeder op af de covers. 9to5Mac har fået flere billeder ind, af det der angiveligt er huset til næste iPhone.
 


Dette er fra iPhone-reparatøren uBreakiFix (via Engadget.)


Annonce