Forside Nyheder

Flipboard-app til Android stjålet fra Galaxy S III-event

 


Der var sikkert mange Android-ejere, der kiggede med længselsfulde blikke efter den Flipboard-app, der var tilgængelig på Samsung Galaxy S III, da den blev vist frem ved en stor event i London, hvor Recordere også var til stede.


Nogle af tilstedeværende journalister og ansatte ved partner-virksomheder nøjedes dog ikke med at kigge. Det lykkedes for en af brugerne fra Xda developer forum (hoved-sitet for folk, der bruger tid på at hacke smartphones), at hive selve app-filen ud af en af demo-telefonerne, og enten emaile den til sig selv, sende den trådløst over på sin egen smartphone eller på anden vis få den lagret hos sig selv.


Nu har Valcho, som Xda developer-medlemmet hedder, så spredt Flipboard-app’en i forummet, hvor  man altså nu kan finde den og installere den med lidt snilde.


Flipboard er en af de mest populære apps til iPad og iPhone. Den kan samle RSS-feeds, Twitter-timelines og Facebook-opdateringer i et lækkert interface, der allermest minder om et magasin. Den er gratis, så Valcho har ikke begået noget tyveri af softwaren.


Men mon ikke Flipboard gerne selv ville have styret, hvornår app’en officielt blev lanceret?

Annonce