Forside Nyheder

French Open i 3D hos Canal Digital


 


Canal Digital Danmark viser French Open i 3D i samarbejde med Eurosport


Canal Digitals er klar til give kunderne endnu en sportsoplevelse i 3D. Det sker når Eurosport sender direkte fra French Open i 3D hver dag under hele turneringen. Der sendes fra Roland Garros? største bane; ?Philippe  Chartrier?, hvor de største tennisstjerner vil kunne opleves i 3D formatet, der gør tv-oplevelsen endnu mere levende og nærværende hjemme i stuen.


Fra den 27. maj og to uger frem kan man således følge tennis sportens absolutte topnavne som Caroline Wozniacki, Roger Federer og Rafael Nadal på en helt ny måde. Herudover har Eurosport netop forlænget sin aftale om rettigheder til French Open yderligere i tre år og forstærker således sin position som førende tv-kanal med Live tennis i Danmark.


“Vi er meget glade for samarbejdet med Eurosport om at vise French Open i 3D – nu for tredje år i træk. Grand Slam turneringen på Roland Garros er et af verdens mest prestigefyldte sportsarrangementer, og vi sender live i 3D fra hele turneringen. Vi ved fra tidligere erfaringer, at mange oplever 3D på deres fladskærm for første gang, når store sport events bliver vist, og vi har mange interesserede kunder, som nu kan se frem til en helt enestående oplevelse”, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark.


French Open i 3D kan ses af alle Canal Digital kunder med et abonnement på Family-pakken. Det kræver at man har en HDTV-box og en fladskærm, der kan vise 3D. Begivenheden sendes på kanalplads 164.

Annonce