Forside Nyheder

Game & Gadget Expo 2012


Chefkonsulent Flemming Moestrup ser frem til at byde Ungdomsringens medlemmer velkommen til Game & Gadget Expo.


 


Den første weekend i november sætter MESSE C Fredericia for første gang strøm til forbrugerelektronik-messen Game & Gadget Expo.


Game & Gadget Expo, som byder på udstillere med alle de nyeste gadgets og lækre produkter samt et kæmpe eSports-område, bliver ifølge arrangøren et slaraffenland for alle med strøm i blodet.


En af messens store målgrupper er den yngre generation. Derfor har Game & Gadget Expo indgået et stærkt og spændende samarbejde med Ungdomsringen, der er interesseorganisation for alle fritids-, ungdoms- og juniorklubber i hele Danmark.


Ungdomsringens cirka 150.000 medlemmer er på mange forskellige områder storforbrugere af den nye teknologi, de sociale medier og spil i alle afskygninger, både på konsol og PC.


Det afspejler sig i de tilbud, MESSE C og Ungdomsringen skaber til dem på messen. Blandt meget andet kan Ungdomsringens børn og unge glæde sig til organisationens eget UNG-LAN eSports-event på Game & Gadget Expo. UNG-LAN, afvikles som en event i eventen, hvor der blandt andet vil være gaming-turneringer, konkurrencer og forskellige aktiviteter, eksklusivt for Ungdomsringens medlemmer.


Game & Gadget Expo 2012 arrangeres i samarbejde med slap.dk og finder sted i weekenden den 2.-4. november 2012 i MESSE C Fredericia.


Læs mere på www.gg-expo.com.

Annonce