Forside Nyheder

“Gider du vande potteplanterne? Nr. 2 og 4 trænger…”


 


Det er ikke bare dine alarmer og dine termostater i hjemmet, du kan følge på din smartphone, uanset, hvor du er. Nu kan du også følge de grønne elementer i vindueskarmen.


I afdelingen for forbrugerelektronik, der er ubrugeligt for de fleste, men uundværligt for enkelte, finder vi Koubachi Plant Sensor. Det er, hvad det lyder som: En sensor, du kan sætte i en potteplante, hvorefter den genererer forskellige informationer om din plantes tilstand.


Det kan umiddelbart virke en smule langt væk fra de gadgethungrende læsere her på sitet, men det smarte ved Koubachi Plant Sensor er, at den akkurat som tyverialarmer og termostater kan sende dig informationer fra hjemmet, selvom du er langt hjemmefra. Det hele sker via Wifi. Med andre ord kan du følge temperaturen og fugtigheden omkring dine elskede planter på din iPhone, også selvom du er på arbejde eller på ferie, og ringe og bede naboen ile til med lidt vand, hvis det er nødvendigt.


Der kan selvfølgelig være nogle, der dyrker planter, der kun kan ryges lovligt til eget forbrug, eller folk, der dyrker deres egne vinstokke, og disse kan nok få mere glæde af Koubachi Plant Sensor end de fleste af os. Til gengæld kan vi andre så bare få lov til at trække på smilebåndet og synes, det alligevel er lidt smart. 


Du kan købe den til 99 pund (ca. 900 kroner) på http://store.koubachi.com.

Annonce