Forside Nyheder

Google Plus er en spøgelsesby


Der er totalt dødt på Google+. I hvert fald, når det gælder social aktivitet ude i det åbne rum. Det viser en ny rapport, hvis hovedpunkter netop er blevet offentliggjorte.


Det er magasinet Fast Company, der ganske eksklusivt har fået fingre i en rapport, der viser den barske virkelighed, Google må forholde sig til. Rapporten er lavet af firmaet RJ Metrics, der har undersøgt mere end 40.000 tilfældigt udvalgte Google+-brugere.


Nogle af de (for Google) skræmmende fakta, som er indeholdt i rapporten er bl.a.:


– Der er stort set ingen social aktivitet på Google+. Den gennemsnitlige post på en Google+-profil bliver delt af mindre end 1 person, og mindre end 1 person gen-deler posten.


– Det er kun et lille flertal, der nogensinde når videre end den første leg med sitet. 30% af sitets bruger når aldrig frem til at poste deres anden post, og når kun at slå noget op første gang, inden de dropper Google+ igen.


– Der går gennemsnitligt 12 dage mellem at dem, der rent faktisk ER aktive, lægger noget ud på Google+.


– For de aktive Google+-brugere gælder det, at der bliver længere og længere mellem hver post, jo længere tid, der går – og den trend vender konstant kurven nedad.


Google har allerede meddelt, at de mener rapporten er fyldt med fejl, og peger på de angiveligt 170 millioner mennesker, som med deres ord har “opgraderet” til Google+. Søgegiganten peger også på, at det meste deling på Google+ ikke sker offentligt, men i de såkaldte Circles.


 


 

Annonce