Forside Nyheder

iPad-prototype solgt for 60.000 kroner 


Æstetik har altid været nummer ét for Apple. Derfor var der også masser af kosmetiske tilretninger, inden den originale iPad blev lanceret i foråret 2010. Det ved vi nu, fordi en af prototyperne på den oprindelige iPad netop er blevet solgt på eBay.


Prototypen er dateret til 2009, og serienummeret slutter på 4, så man kunne jo spekulere i, om det betyder, at prototypen er fra april. Hvis det er tilfældet, er den næsten et år ældre end den originale iPad.


EBay-auktionen meldte ikke ret meget om indvoldene på iPad-prototypen, men på overfladen kan man konstatere, at der blev tænkt i forskellige baner på Apple, da de designede iPad’en.


  


Prototypen har f.eks. to dock connectors, både en på siden og en i bunden. Det var formodentligt lavet, så folk selv kunne bestemme, hvilken led, de ville docke deres nye tablet på.


Men det æstetiske har formodentlig vundet, for som bekendt endte iPad’en med kun at have connectoren i bunden.


  


Ved nærmere inspicering af billederne på eBay-annoncen kan man også se, at den sorte skærmramme stikker en smule højere op end den gør på den endelig udgave af iPad. Så Steve Jobs har nok krævet visse ændringer, inden han ville vise den frem til verden.


Switchboard-softwaren, man kan se på billedet, er i øvrigt et internt diagnosticeringsværktøj, Apple bruger.


Den endelige auktionspris endte på 10.200 dollar – eller lige over 60.000 danske kroner – da auktionen lukkede kl. 6.20 tirsdag morgen dansk tid.


 


Annonce