Forside Nyheder

iPhone er den mest udbredte i Danmark


 


I Danmark er iPhone den mest udbredte smartphone. I Norge er der flest smartphones per indbygger, mens svenskerne bruger deres flittigst. Tjek selv flere fakta i den seneste mobil-statistik fra Google.


Google har udsendt en ny statistik over privat brug af mobiler. Her kan man selv tjekke udbredelse, anvendelse, type af smartphones og meget mere. Verden over, eller i de geografiske områder der måtte interessere.


Statistikken bygger på undersøgelser foretaget i hhv. 2011 og 2012, hvor analyseinstitutterne Ipsos MediaCT og TNS (Gallup) har indsamlet informationer for de enkelte lande verden over.


Sammenlignes Danmark, Norge og Sverige så finder man flest smartphones i Norge. Flere af dem er dog Symbian, og øjensynlig bruges de mindre online. Ihvertfald er nordmændene ikke så meget online som det er tilfældet i Sverige og Danmark.


Både i Sverige og Danmark er Apple iOS det mest udbredte, med Android lige i hælene. Det vipper dog nok på et senere tidspunkt, for blandt de unge er Android det mest populære.


Find selv flere informationer på: Our Mobile Planet


 Sammenlignes Danmark, Sverige og Norge ses at der er flest smartphones i Norge.


 Apple iOS og Android er de to altdominerende mobile operativsystemer her

Annonce