Forside Nyheder

Microsoft Live er ikke længere i live


Microsoft Live er ikke i live mere. Live er blevet aflivet. Live er stendød. Live-transmissionen er slut. Der er ikke meget liv i Live. Og sådan kunne man blive ved med de halvmorsomme ordspil. Microsoft har dog selv lagt op til at blive drillet. De har nemlig lagt Live-navnet ned.


Live var ellers paraply-betegnelsen for en række af de services, som Microsoft tilbød, herunder Live Messenger, MSN Live, samt Hotmail og SkyDrive, der indtil nu også har hørt under Live-brandet.


Men nu meddeler Steven Sinofsky, der er en a Microsofts højst placerede produktudviklere, at Live-brandet er på vej ud, og at man i stedet bare kommer til at kalde tingene det, de hedder. Live Messenger kommer bare til at hedde Messaging, SkyDrive kommer til at hedde SkyDrive og så fremdeles. Dog kommer ens kontakter til at blive organiseret under navnet People, for det hedder det på f.eks. Windows Phone-platformen.


Det er netop integrationen af Windows Phone og Windows 8, der er årsagen til at Live ikke længere er Live. Microsoft laver ændringen, så Windows 8 ikke kommer til at have en række forvirrende navne. Det kan man læse på bloggen Building Windows 8, og hvor Steven Sinofsky altså har lagt Live i graven.


Og så er det vist nok med alle ord-vitserne…

Annonce