Forside Nyheder

Nu er der billig udlandsdata hos TDC


 


TDC sælger nu billige pakker med mobildata til udlandet, hvor prisen bliver op til 10 gange lavere.


Alle der har prøvet at være i udlandet med en smartphone har nok bandet godt og grundigt over priserne på mobil-data.


Priser fra 20 kroner og opefter per MB (Megabyte) har i flere år præget det marked. Så lod man sig friste af lige at tjekke email, indlæse et google kort, eller surfe nyheder, så kunne mobilregningen løbe løbsk.


Men de nye billigere engros-priser imellem teleselskaberne åbner op for bedre tilbud på mobildata, og nu er TDC klar med et tillægsprodukt til mobilabonnementet.


 


32 lande i Europa


Rejseklar Data gælder i 32 europæiske lande.


Det er Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.


 


Ned til 2,49 kr/MB


TDC sælger 2 pakker, og man kan kun abonnere på den ene af gangen. Pakke 1 har 10 MB data i en dag for 29 kroner. Pakke 2 har 100 MB data i en uge for 249 kroner. Altså imellem 2,49 og 2,90 kroner per MB, mod tidligere 20-25 kr/MB eller mere.


Ulempen er at data kun kan købes i en af de to pakker samt at de udløber efter den valgte periode (dag / uge) uanset om mængden af data er opbrugt eller ej. Til gengæld kan man surfe billigere og kender prisen på forhånd.


Når en pakke udløber kan der købes en ny per SMS, der kommer en advarsel når 80% af datamængden er opbrugt, samt når den udløber.


Se mere på: tdc.dk/rejseklardata

Annonce