Forside * Nyheder

Nu kommer LGs Google TV


LGs første stuealter med Google TV ryger nu ud i de amerikanske butikker.


 


Amerikanske forbrugere kan snart købe et eksemplar af LGs fladskærm med Google TV ? følger Europa snart trop?


I slutningen af denne måned vil amerikanske forbrugere kunne stifte bekendtskab med LGs første flad-tv baseret på Googles TV-platform. Det skriver Reuters.


Historien citerer Google-bossen Ro Seogho, der fortæller at stuealteret ryger ud på butikshylderne fra den 21. maj. Der er tale om en skærm, der giver adgang til funktioner, som vi allerede kender fra Google TV, men derudover kommer det også med adgang til LGs egne apps og eget indholdsunivers.


Google er langsomt ved at lancere Google TV i Europa, så her på Recordere.dk krydser vi fingre for, at LGs Google-skærme også finder vej til disse breddegrader.


Spørgsmålet er om det ikke giver mening at vente. Igennem længere tid har der været rygter om, at LG og Google arbejder på et såkaldt Nexus-tv, der ligesom Nexus-mobilerne skal inspirere de andre producenter til at lave bedre og mere avancerede gadgets.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.