Forside Nyheder

Nu kommer Motorola Xoom 2 til Danmark


 


Efterfølgeren til den populære Android-tablet fra Motorola kommer nu til Danmark, hvor den lanceres igennem Elgiganten i 2 udgaver.


Motorola Mobility lancerer nu to nye produkter i Danmark. Både Motorola XOOM 2 og Motorola XOOM 2 Media Edition er udstyret med Android 3.2, en dual-core 1.2 GHz processor, en Gorilla Glass ridsefri skærm der samtidig er vandtæt. Displayet er blevet lysere med bedre farvegengivelse, og kanterne på tablet-computeren er re-designet så den er mere behagelig at holde på.


Derudover indeholder begge tablets Motorolas MotoCast app1, som giver dig adgang til al din musik, fotos, videoer og dokumenter fra din computer ? direkte på din tablet, uden du skal ændre apps eller kabler. De er spækket med funktioner til professionelle brugere såsom Virtual Private Network (VPN) support og datakryptering. 


Motorola XOOM 2 er en 10,1″ tablet der er ca. 100 gram lettere end den originale Motorola XOOM, hvilket gør det endnu nemmere at tage den med på farten og med et batteri, der leverer mere end 10-timers videoafspilning, er den altid klar til brug.


Motorola XOOM 2 Media Edition er en 8,2″ tablet, med adaptiv virtuel surround sound, samt en mere fyldig bas. Den kan også bruges som skræddersyet fjernbetjening til din hjemmebiograf vha. en installeret app.


 


Priser og tilgængelighed


3G/Wi-Fi og Wi-Fi model af både Motorola XOOM 2 og Motorola XOOM 2 Media Edition er tilgængelig hos El-Giganten i butikker over hele Danmark fra i dag.  • Motorola Xoom Media Edition, WiFi, 8.2″, kr. 2.990,-
  • Motorola Xoom, WiFi, 10.1″, kr. 3.299,-
  • Motorola Xoom Media Edition, WiFi+3G, 8.2″, kr. 3.599,-
  • Motorola Xoom, WiFi+3G, 10.1″,kr. 3.899,-

Annonce