Forside Nyheder

Samsung Smart-TV får dansk avis


Jyllands-Posten er den første avis i verden, der rykker ind i Samsung Smart TV på TV og blu-ray afspillere.


Der er verdens-premiere på Samsung Smart TV. Morgenavisen Jyllands-Posten er den  første avis i verden, der lancerer en Samsung Smart TV app, som bliver tilgængelig på alle Samsungs Smart TV modeller samt Blu-ray afspillere. Det skriver MediaWatch.dk


“Det, at tilbyde vores læsere avisen på Smart TV platformen, er en del af Jyllands-Postens strategi om tilgængelighed og at tilbyde vores læsere adgang til indholdet på alle platforme. Vi er stolte af at kunne tilbyde en af verdens første nyhedsapplikationer, som indeholder både artikler, billeder og video?, fortæller Jørgen Schultz-Nielsen, nyhedsredaktør på Jyllands-Posten.


Den nye applikation der sender Jyllands-Posten ind i Samsung TV er skræddersyet af det danske selskab Xstream. Den giver Jyllands-Postens brugere mulighed for at se alle avisens artikler, billeder og videoer via deres tv.


Brugere af Samsung blu-ray produkter med Smart TV kan også se med.

Annonce