Forside Nyheder

Apple-boss afslører nye produkter i e-mail


Tim Cook har afsløret at nye Mac Pro-modeller er på vej i e-mail til skuffet kunde.Det tyder på, at Apple er under forandring efter Steve Jobs’ død. Nu afslører firmaet, at der er nye produkter på vej – til næste år!


En af de gyldne regler indenfor markedsføring er, at du prøver at lade være med at snakke om kommende produkter, mens dine nuværende produkter er ude på butikshylderne.


Det var Steve Jobs udmærket klar over, og under ham holdte Apple altid sine kort tæt ind til kroppen. Over tid blev Apple blevet så god til spillet, at firmaet kan afsløre nye produkter, og have dem ude på butikshylderne få dage efter.


Men Steve Jobs er ikke blandt os længere, og det er nu Tim Cook, der sidder i chefstolen hos Apple. Og han gør åbenbart tingene lidt anderledes.


En skuffet kunde, ved navn Franz, skrev til Tim Cook, og brokkede sig over, at Apple ikke lancerede nye Mac Pro-modeller i forbindelse med åbningstalen på udviklingskonferencen i mandags.


Svaret fra Tim Cook kom prompte:


Franz,


Tak for din e-mail. Vores Pro kunder som dig selv er virkelige vigtige for us. Selvom vi ikke havde mulighed for at snakke om en ny Mac Pro ved dagens event, så bare rolig, vi arbejder på noget virkelig fantastisk til næste år. Vi opdaterede også den nuværende model i dag.


Tim


Så der har du det. Tim Cook afslørede, at Apple er på vej med helt nye computere til professionelle næste år. E-mailen er blevet bekræftet af Apples PR-afdeling, så nu er det bare at vente til 2013.

Annonce