Forside * Nyheder

Blackberry med Windows Phone 8?


Blackberry med Windows Phone 8? Det bliver måske en realitet.Den canadiske smartphone-producent har svært ved at få sit eget Blackberry 10-operativsystem ud af døren, og overvejer nu at hoppe i kanen med Microsoft.


For et par dage siden kunne vi rapportere, at canadiske Research In Motion – skaberne af de engang i udlandet så populære Blackberry-mobiler – seriøst overvejer at sælge sin mobildivision fra.


Nu kommer det så frem, at firmaets kommende operativsystem og softwareplatform, Blackberry 10, ikke bliver klar til efteråret som først forventet.


I stedet bliver Blackberry 10 først klar engang i første kvartal af 2013, og dermed vil canadierne sakke endnu agterud – ikke blot i forhold til iPhone og Android, men også Windows Phone 8, der forventes klart til oktober.


Nu rapporterer Reuters, at bestyrelsen hos Resarch In Motion seriøst overvejer at hoppe i seng med Microsoft og omfavne Windows Phone 8.


Det forlyder, at Microsofts direktør, Steve Ballmer, allerede har henvendt sig til Resarch In Motion for at udforske et partnerskab, men at canadierne indtil videre har modstået fristelsen.


Firmaet er ikke meget for tanken om at være afhængig af teknologi fra en ekstern partner, men taget i betragtning at de bløder penge og at de har svært ved at få Blackberry 10 ud af døren, så har de måske ikke noget valg.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Kunne I finde på at købe en Windows-mobil fra Blackberry?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.