Forside Nyheder

Blackberry vil sælges til Amazon, Facebook eller – Microsoft


Blackberry bliver måske snart solgt fra. Research In Motion tror ikke på, at mobildivisionen kan klare sig mod konkurrenterne.


 


Canadiske Research in Motion, der laver Blackberry-mobilerne, overvejer at sælge netop mobildivisionen fra – Microsoft nævnes som potentiel partner.


Engang var Canadiske Research In Motion kongen af mobilmarkedet i USA, Canada og Storbritannien. Men smartphone-revolutionen overrumplede firmaet, og siden 2007 har canadierne blødt penge og markedsandele.


Nu står det så slemt til, at firmaet overvejer helt at sælge mobildivisionen fra. Det skriver The Sunday Times og Reuters.


Skal vi tro historien, så går planen ud på, at sælge mobilvisionen fra, mens man beholder kerneteknologier som det virksomhedsorienterede datanetværk, der gør det nemt og bekvemt at udveksle beskeder og e-mails over sikre forbindelser.


Vi hører, at potentielle købere/partnere kunne være Amazon, Facebook eller Microsoft. Spørgsmålet er dog om Microsoft er interesseret, nu hvor firmaet har indgået en tæt alliance med Nokia.


Lur os om der dog ikke er mange, der er interesseret i alle de der RIM-patenter.


The Sunday Times skriver, at beslutningen bliver taget i løbet af sommeren, altså inden den planlagte lancering af Blackberry 10-platformen.

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af B&O BeoPlay V1
Næste artikelWindows Media Center får endnu et skub mod afgrunden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.