Forside Udstillinger E3 2012

Brug PS Vita som PS3 controller


 


Sony gør sammenhængen mellem PS3 og PSVita endnu større afslørede de på E3 messen.


Da Sony forleden afholdt pressemøde på E3 messen var det som ventet med info om kommende spil til både PS3 og PS Vita. Der blev dog også kort nævnt en anden nyhed, som der dog ikke blev gjort så meget ud af fra Sonys side.


 


Cross Controller


Under snakken om PSVita kom det frem, at der snart udgives en DLC (ekstramateriale) til Little Big Planet 2, hvor du udover nyt tøj til dine figurer, nye baner og nye klistermærker, også får mulighed for at bruge din Vita som controller af Ps3 spillet. Mens du styrer spillet på fjernsynet, har du adgang til Vitaens skærm, hvor du vil kunne bruge touchfunktionerne samt tiltfunktionen. Det er endnu uvist om du vil kunne se andre ting på Vitaens skærm eller om det er PS3 spillet du vil kunne se.


Indtil nu er det kun Ultimate Marvel Vs Capcom og snart Little Big Planet 2 der understøtter Cross Controller funktionen, men mon ikke vi i fremtiden vil se langt flere spil benytte sig af denne ganske lækre feature. Wii U har indtil nu været det eneste konsol, hvor controlleren havde en skærm, men med Sonys Cross Controller funktion, må det være en våd klud i ansigtet på Nintendo.


Cross Controller, Cross play (Vita og PS3 spillere dyster mod hinanden) og Cross Save (gem dit Ps3 spil og fortsæt hvor du slap på Vitaen) er alle funktioner, der i den grad gør kombinationen af PS3 og PS Vita stærk. Nu mangler vi bare en masse spil der understøtter det. 

Annonce