Forside Nyheder

Førstehåndsindtryk af Surface: Den er for fed


De amerikanske bloggere og journalister er vilde med Surface.De amerikanske journalister og bloggere har fået mulighed for at lege lidt med Microsoft Surface. Vi bringer hermed en buffet af de forskellige førstehåndsindtryk.


Ubergizmo.com kan ikke skjule deres begejstring og kalder Surface for fantastisk. De er vilde med konstruktionen af magnesium, og touch-coveret får også pæne ord med på farten. “Det er den type tastatur, som vi altid har ønsket til iPad, men aldrig har fået,” skriver de. ” Det er uden tvivl det bedste produktivitetstilbehør til en tablet,” lyder konklusionen.


Tech Crunch konkluderer, at der er tale om “en meget flot, gennemtænkt, imponerende indsats fra folkene oppe i Redmond,” mens Boy Genius Report blandt andet bemærker, at Surface kan køre to samtidige apps på skærmen og at Windows u er “væsentlig mere intuitiv, farverig og brugervenlig end tidligere udgaver af Windows.”


  


SlashGear skriver, at Surface føles godt i hænderne, og at eneste klage er, at “kanterne føles en anelse skarpere end vi havde håbet på”. Forklaringen er dog det kølesystem, som Microsoft har skabt, der betyder at indmaden kan holdes kold lige meget, hvordan du holder maskinen.


Engadget er imponerede over ydelsen i Surface-maskinen med Windows RT og ARM-chip, og fortæller at skærmen var utrolig behagelig i brug. “Den var hurtig, smidig og virkede meget, meget lovende”, skriver gadgetbloggen.


  


Gizmodo er vilde med Surface, som de kalder for “imponerende”, og “langt bedre end en hvilket som helst Android-tablet, som vi nogensinde har set”. De kalder den for “en klar rival til iPad”, og skriver, at de glæder sig til efteråret.


Det gør vi også!

Annonce