Forside Nyheder

Foxconn: iPhone 5 vil sende Galaxy S III i skammekrogen


Billedet viser ikke den næste iPhone, men er blot et af mange koncept-billeder der gætter på hvordan den vil se ud.


 


Bestyrelsesformanden for Hon Hai Precision Industry er ude med en bemærkelsesværdig kommentar om den næste iPhone.


Hon Hai Precision Industry Co., bedre kendt som Foxconn, har afholdt deres årlige møde med aktionærene hvor de berettede om virksomhedens udvikling, strategi og mål mv.


Men bestyrrelsesformand Terry Gou nåede også at komme med en bemærkelsesværdig kommentar om Apples næste iPhone.


Terry Gou opfordrede, ifølge Focus Taiwan, forbrugere til at afvente lanceringen af Apple iPhone 5, fordi den nye model ville sende Samsung Galaxy S III i skammekrogen.


Foxconns største konkurrent er Samsung, så det at Foxconn fremhæver produkter som de selv fabrikerer, overfor aktionærene, er næppe noget særsyn.


Det der er bemærkelsesværdigt er at han overhovedet taler om iPhone 5, før Apple officielt har lanceret produktet. Bemærk også at han kaldte den iPhone 5 og ikke “The Next iPhone”.


Han kunne også fortælle at Hon Hai Precision Industry Co. etablerer en produktionslinje med henblik på at samle TV ved deres hovedkvarter i New Taipei, Taiwan. Det vurderes at være til Apples kommende TV.


Om Terry Gou så får ret i sin vurdering af iPhone 5 må vi vente lidt endnu med at finde ud af. Apple ventes først at lancere deres næste telefon tidligst engang i løbet af september måned.

Annonce