Forside * Nyheder

Gadgetbloggerne har svært ved Google Nexus Q


Nexus Q er et interessant og mærkværdigt produkt. Hvad synes I om konceptet her på Recordere?De første indtryk af Googles nye mediestreamer har ramt nettet – bloggerne fra de store gadgetsider kan ikke helt finde ud af, hvad de skal mene.


Googles nye Nexus Q set-top-boks er en interessant gadget. Vi har skrevet om maskinen her, og er snart klar med en anmeldelse af den 300-dollar dyre kugle, der er proppet med Android-indmad.


Som det ser ud lige nu, så er Nexus Q ikke andet end en modtager for indhold fra Googles tjenester som Google Play, Google Music og YouTube. Der er ikke understøttelse for tredjepartstjenester som eksempelvis Netflix, og du kan heller ikke streame indhold, som du har liggende lokalt på dine gadgets eller hjemmenetværket


Blandt de store amerikanske gadgetblogs som Engadget, The Verge og Gizmodo er der udbredt skepsis og undren over enheden.


Eksempelvis sendte Brian Lam fra Gizmodo følgende tweet: “Nexus Q er nødvendig som koncept, men eksalteret. Enig?”


Hvad siger I her på Recordere.dk? Glæder I jer til at få fingrene i Nexus Q, eller er der bedre og mere relevante alternativer derude?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.