Forside Nyheder

Nye HD-recordere med Blu-ray fra LG


LG lancerer en ny designserie af Blu-ray-afspillere med to tunere, harddiskoptager og understøttelse af 3D og Smart TV.


LG er nu med en ny serie af recordere med Blu-ray-afspiller. De nye modeller følger op på den designlinje der er i LGs 2012-produkter. På tekniksiden bydes på funktioner såsom harddiskoptagning, dobbelt tuner samt fuld understøttelse af 3D og Smart TV.


De to topmodeller i den nye serie ? HR929N og HR925N ? er udstyret med en harddisk, som er blandt de mest efterspurgte funktioner på Blu-ray-markedet i dag. Desuden kan disse to modeller afspille 3D Blu-ray og er udstyret med Smart TV og to digitale HD-tunere.


Med to tunere er det muligt at optage en film eller et tv-program, imens du ser et andet, og alternativt kan du optage to programmer samtidigt. Med en lagerkapacitet på op til 1 TB kan man optage sine yndlingsfilm- og serier, uden at harddisken fyldes op for hurtigt.


Samlet set består LGs nye Blu-ray-serie af seks nye modeller og spænder fra topmodellen HR929N til den mere enkle model BP120N. Fire af disse modeller kan tilsluttes dit hjemmenetværk og fungere som medieafspiller og kan desuden forvandle ethvert tv til et fuldt funktionelt Smart TV.


LGs Smart TV-platform giver brugere adgang til film, serier og sport on-demand via de velkendte premium-tjenester såsom Headweb, SF Anytime og Viaplay.


Med understøttelse af DLNA får du let adgang til alle medier i sit hjemmenetværk og eksterne harddiske. LGs smarte søgefunktion SmartShare giver brugere muligheden for nemt at søge efter indhold på internettet, afspillerens harddisk eller computere og smartphones på netværket.


 


Pris og tilgængelighed


LGs nye HDD-recordere og Blu-ray-afspillere vil dukke op i butikkerne snart.


Priserne svinger fra kr. 599,- (mindste Blu-ray-afspiller) til kr. 3.799,- (største HDD-recorder).

Annonce