Forside * Nyheder

HP gider ikke tablets med Windows RT


Nu hvor Microsoft er på vej med sin Surface-tablet, så dropper HP angiveligt alle planer om at lave grej baseret på Windows RT.


 


HP og andre pc-producenter er ikke i humør til at konkurrere med Microsofts egen Surface-tablet og dropper planer om at lancere grej baseret på Windows RT.


Vi var mange, der var overraskede, da Microsoft afslørede sine egne tablets i form af de fornyeligt annoncerede Surface-maskiner. Den ene er en tynd og let sag baseret på Windows RT (Windows 8 til ARM-baserede processorer) og den anden er med velvoksen pc-indmad og kan levere en fuld pc-oplevelse.


Efter annonceringen af Surface, var vi mange, der spænde på at se, hvordan softwaregigantens traditionelle partnere ville reagere på nyheden.


Og nu ved vi, at HP i alt fald ikke bryder sig om retningsskiftet fra Microsoft.


Skal vi tro denne historie fra SemiAccurate, så har HP ingen intentioner om at konkurrere med Microsoft i forsøget på at levere innovative og konkurrencedygtige tablets baseret på ARM-teknologi og Windows RT.


HP mener angiveligt ikke, at firmaet er i stand til at levere bedre produkter end Microsoft selv, ikke mindst fordi, at HP skal levere et licensgebyr hver gang firmaet vil lave en tablet med Windows RT. Det behøver Microsoft af gode årsager ikke at gøre, så allerede der har softwaregiganten en fordel.


HP vil stadigvæk producere maskiner baseret traditionel x86-baserede processor med Windows 8, men sådanne tablets vil være tykkere og tungere end tablets med Windows RT.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.