Forside Nyheder

iTunes Match nu som streaming-tjeneste


Med iOS6 kan du streame din musiksamling fra Apples servere i skyen – iTunes Match bliver reelt en streaming-tjeneste.


 


Med iOS6-operativsystemet får du mulighed for at streame din musiksamling fra Apples servere i stedet for at downloade numrene.


Vi venter endnu på, at Apple lancerer iTunes Match herhjemme i Danmark (snedige danskere kan stadigvæk få adgang), men når tjenesten kommer, så bliver det med en bedre og mere elegant oplevelse end først antaget.


Med det kommende iOS6-operativsystem har Apple nemlig foretaget nogle ændringer i forhold til, hvordan iTunes Match virker. Pt. er det sådan, at numrene lagres i skyen og downloades til din håndholdte enhed, eksempelvis iPhone eller iPad. Afspilningen startes med det samme, og når nummeret er færdig med at downloade er det tilgængeligt lokalt fra den indbyggede lagerplads.


Med iOS6 fungerer iTunes Match har du valget mellem blot at streame eller downloade numrene, så de senere kan høres uden adgang til nettet. Websiden Applenapps.com har rodet med iOS6 betaen og bekræfter ændringen.


iTunes Match er lanceret i et væld af forskellige lande – Danmark undtaget – og koster i USA pt. 25 dollars for et års abonnement.


Se video af iTunes Match på iOS6 her:


 


Annonce:
Forrige artikelKommer 3 med flat-rate dataroaming i EU?
Næste artikelStofa WebTV udvider med Eurosport
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.