Forside Nyheder

LG dropper at lave tablets


Efter nogle mislykkede forsøg, vælger LG nu at trække sig fra tablet-produktion og i stedet give smartphones deres udelte opmærksomhed.


LG har besluttet sig for ikke at forsøge sig på tablet-markedet. Det ligger ellers lige for, når man tænker på, at LG i forvejen besidder en masse af den teknologi, der findes i andre producenters tablets, og at LG derudover i forvejen laver store smartphones som Optimus 4X HD, der kun behøver en større skærm for at være en reel tablet.


Men sydkoreanerne synes at markedet er ved at være for overmættet. “Vi har besluttet os for at lægge tablets på hylden for en tid og fokusere på smartphones, siger Ken Hong, der er talsmand for LG, til nyhedsbureauet Bloomberg.


LG lancerede for knapt så længe siden Android-tablet’en Optimus Tab LTE (bill.), der har været alt andet end en stor succes.


Beslutningen har intet med Microsofts lancering af Surface at gøre, siger Hong: “Surface konkurrerer ikke med noget, vi producerer lige nu.”

Annonce