Forside Nyheder

Mordaunt Short Mezzo 6


 


Mordaunt Short serie Mezzo har fået en ny gulvhøhttaler, som de øvrige bygget med deres egne enheder.


Mezzo 6 er en ny gulvhøjttaler i Mezzo serien. Som altid for Mordaunt Short, benytter Mezzo 6 Mordaunt Shorts egne enheder.


Diskanten er deres ATT-diskant, der tager sig af de høje toner og leverer en virkeligt detaljeret men dog kontrolleret diskant til dine ører. ATT diskanten er kendt for sin åbne, detaljerede gengivelse, uden øretrættende tendenser. Monteringen halvvejs over selve kabinettet, er med til at mindske reflektioner, og sikrer at det er selve enheden man hører, og ikke diverse farvning og reflektioner.


Endvidere har Mezzo 6 to stk 6½ CPC enheder, der er konfigureret, så den ene tager sig af mellemtone og bas, mens den anden kun spiller bas. Resultatet er en 2½ vejs højttaler, med en dyb og ufarvet basgengivelse der fremstår tør og præcis, med godt dynamisk overskud, og hurtighed. Samtidig fremstår mellemtone præcist defineret, og med åbenhed og detaljeringsgrad, der gør stemmer præcise og naturlige, mens instrumenter står præcist som de skal i det store stereobillede.


Mezzo 6 har en specialudvalgt træsammensætning til kabinettet, lamineret og presset for at at opnå et stivt kabinet med høj finish. Dette for at minimere farvning af lyden, så ikke nogle frekvenser påvirkes væsentligt mere end andre. Samtidig er finishen høj, således at Mezzo 6 passer fint ind i moderne hjem.


 Pris og tilgængelighed


Mordaunt Short Mezzo 6 koster 3995,-/stk


Føres hos HiFi-Freaks

Annonce:
Forrige artikelNu kan du hente Windows 8 Release Preview
Næste artikelVideo: IKEA fortæller om deres nye TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.