Forside Nyheder

MS-afsløring er ikke en Nook med WindowsIfølge Barnes and Nobles presseafdeling skal vi ikke forvente en Nook tablet med Windows RT på, når Microsoft holder pressemøde senere idag.


Kort efter, vi publicerede vores nyhedshistorie med de fem bedste bud på Microsofts store afsløring idag, løb der en nyhed ind, der gør at vi kan stryge et af buddene fra listen.


Boghandlerkæden Barnes and Noble har nemlig officielt meldt ud for mindre end en time siden, at de IKKE deltager i eftermiddagens (Californien-tid) Microsoft-pressemøde. Det tager livet af, hvad mange havde anset for at være det mest sandsynlige bud, nemlig at Microsoft ville afsløre en model af Barnes and Nobles e-læser Nook, der kørte med Windows RT.


Nook er den næstmest populære e-læser i USA efter Amazons Kindle, og tablet-udgaven af den, der kører med Android, er en seriøs konkurrent til Kindle Fire og iPad, blandt andet på grund af dens lette størrelse. Microsoft skød i april et trecifret millionbeløb i dollar ind i Barnes and Nobles udviklingsafdeling, og ifølge Computerworld har Microsoft tidligere hejst et flag, der signalerede, at de gerne ville lave en “Microsoft Reader.”


Men alt dette finder vi ud af mere om kl. 1 om natten dansk tid, hvor pressemødet formentlig går igang i Milk Studios på Cahuenga Boulevard i Hollywood.

Annonce