Forside Udstillinger E3 2012

Nintendo tyvstartede E3 – viste gamepad frem


Det var som om, Nintendo var bange for, at ingen ville dukke op til deres pressemøde på tirsdag under E3-messen i Los Angeles. De holdt i hvert fald et for-pressemøde, for at lokke med tilstrækkeligt nyt til at få pressen til at komme.


Nintendo brugte for-pressemødet søndag til at vise den endelige version af gamepad’en til den kommende Nintendo Wii U frem. Den ligner den, vi allerede kender fra billeder, men er en smule bredere og lidt anderledes i designet. Nintendo viste også en af de typiske brugsmønstre frem for de apps, man vil kunne lægge ind på den: En remote control-app, der laver din Wii U-gamepad om til en fjernbetjening med touchskærm.


Nintendo afslørede dog også, at den nye Wii U-platform vil have fokus på det sociale, og demonstrerede endda, hvordan man vil kunne kontakte andre medlemmer af Wii-community’et, kaldet Miiverse, gennem andre enheder end Wii’en, for eksempel en Smartphone. Dermed forsøger de at gå Microsoft i bedene, der giver adgang til Xbox Live-universet gennem Windows Phone.


Derudover viste Nintendo også en “Pro”-controller, der ligner controlleren fra en Xbox,  frem til alle de mennesker, der bare gerne vil spille helt normalt i stedet for at svinge rundt med en trådløs controller.

Annonce