Forside Produkter HiFi & Surround

Ny entry level forstærker fra STAX


 


Stax lancerer nu den nye Stax SRM-252S hovedtelefon forstærker, dedikeret til elektrostatiske hovedtelefoner.


Stax SRM-252S er en videreudvikling af SRM-252, som gennem årene har været Stax entry level hovedtelefon forstærker.


Den nye S model, hvor S står for Super, er imidlertid af en anden klasse. På trods af den diminutive størrelse, er SRM-252S en fuldblods Stax, hvilket man straks hører. Den trækker ifølge importøren Stax hovedtelefoner med lethed, og leverer en åben, detaljeret, og letflydende gengivelse, der virkeligt understreger Stax hovedtelefonernes force, den gennem musikalske gengivelse.


Kredsløbteknisk, er SRM-252S en DC koblet klasse A forstærker, med en frekvensgang fra DC til 35KHz, før frekvensen begynder at falde. Forvrængningen er beskedne 0,01%. SRM-252S har udgang til elektrostat hovedtelefon på forsiden, mens bagsiden indeholder stik til den eksterne strømforsyning, og dobbelte RCA bøsninger der kan tilsluttes en forforstærker, preout på integreret forstærker, tape out, direkte til en CD eller evt til en PC.


 



 


Pris og tilgængelighed


Prisen for SRM-252S er kr 3795,-


Kan også købes i sæt med en Stax SR-207 hovedtelefon for kr. 6495,-


Forhandles igennem HiFi-Freaks

Annonce