Forside Udstillinger E3 2012

Recordere.dk er på E3 i Los Angeles


Billede fra E3 Expo 2011 (Foto: E3)


 


Vi er med på årets store messe for gaming, gadgets og innovation i Los Angeles i denne uge. Her er lidt om hvad vi forventer at se.


E3 er vel først og fremmest kendt som årets helt store gaming-udstilling; Men som elektronik-verdenen i hjemmet flyder sammen så er den blevet mere end det.


Udstillingen afholdes hvert år i juni måned i Los Angeles, og i år er recordere.dk også tilstede. Noget af det vi forventer at se er:  • Microsoft XBox Smart Glass, tablet og smartphone integration med XBox. En Airplay-konkurrent der skulle virke med både Apple, Android og Windows Phone produkter, hvor smartphone og tablet også skulle kunne virke sammen med spillene.

  • Sony Online Entertainment ventes at vise et helt nyt system til ansigtsgenkendelse og stemmegenkendelse frem, der skulle give spil mv. en ny dimension. Der er også en ny permanent pris-reduktion på PS Vita i sigte.

  • Spil-nyheder som Grand Theft Auto V, Star Wars 1313, Guardians of Middle-Earth, Dead Space 3, Need for Speed Most Wanted og mange flere.

Derimod forventer vi hverken en ny XBox 720 eller en ny PlayStation 4 på denne E3.


Selve udstillingen åbner kl. 21:00 dansk tid tirsdag d. 5/6.


 


Se også: Links til LIVE video til E3 pressekonferencer

Annonce