Forside Nyheder

Rygte: Foxconn fremrykker TV-produktion


 


Der spekuleres i om Apple nu fremrykker lanceringen af deres TV, efter at Foxconn angiveligt har fremrykket deres produktionsstart.


Hvis dagens rygte om et TV fra Apple ellers er rigtigt, så er det godt nyt til alle som går og venter på det. For hvor der hidtil har været talt om en lancering i 2013, så kan dette nu være fremrykket. Det skriver MacRumors.


Forleden dag fortalte bestyrrelsesformand Terry Gou, fra Hon Hai Precision Industry Co. også kendt som Foxconn, at de er ved at etablere en ny produktionslinje ved deres hovedkvarter i New Taipei, Taiwan. Her skal de igang med at producerer TV-apparater, og det vurderes at være Apples kommende TV der er tale om her.


Nu kan det kinesiske business-site 21cbh.com fortælle, at Foxconn angiveligt har fremrykket deres bestillinger på LCD-displays til TV, til levering fra 3. kvartal i år hvor de oprindelige ordrer lød på levering fra 4. kvartal i år. Displays leveres af Sharp, som Foxconn har investeret i, og nu driver en fælles display-fabrik sammen med.


Med de nye datoer ligner det en lancering inden jul i år, altså såfremt disse oplysninger er sande, og handler om Apples TV og ikke et Microsoft TV eller noget helt andet. For Foxconn har jo andre kunder end lige Apple.

Annonce