Forside Nyheder

Så er der nye MacBooks


 


Som ventet opdaterede Apple deres MacBook-sortiment ved åbningen af WWDC i dag. Ud over de sædvanlige hastighedsforøgelser, overraskede Apple på flere punkter.


Først og fremmest lancerede de en helt ny MacBook Pro med en skærm, der bringer laptopskærme langt ind i fremtiden. Skærmen på de nye MacBook Pro-maskiner med 2880×1800 pixels opløsning. Det er midt mellem Fuld HD og 4K, hvilket må siges at være ret fremadrettet. Og som rygterne sagde, så er skærmen en Retina-skærm, hvilket ifølge Apple giver en helt ny oplevelse på en laptop-skærm.De nye MacBook Pro-maskiner er i øvrigt væsentligt tyndere end de nuværende, og ligger mellem MacBook Air og de gamle Pro?er i tykkelse. Og alligevel er der både Thunderbolt- og USB 3.0-porte ombord.


De nye MacBook Pro?er kan få op til 768 GB SSD ombord, men batteritiden er ikke blevet ret meget bedre, og ligger stadig på omkring 7 timer. MacBook Pro skal stadig være halvtung, den vejer over 2 kilo.Derudover får man 16GB RAM, NVIDIA Kepler GT 650M-grafikkort, op til quad-core 2.7GHz Core i7-processor.


Priserne ventes at starte ved ca. 18.000 kroner for den mindste model med Retina-display.


Køber du en af de nye Macs nu, så er der gratis opdatring til Apples næste styresystem Mountain Lion, når det kommer engang i næste måned. Læs mere om det her.


  MacBook Air har også fået løft på specs’ne.


Nu fås den med op til 512GB SSD, Core i7 2,0 GHz og 8GB ram. Dette er dog en speciel konfiguration. Startmodellen, der koster fra 8.099 kroner, kommer med i5 på 1,7 GHz, 4GB RAM og 64GB SSD.

Annonce