Forside Nyheder

Sådan kommer Hotmail til at se ud i Metro-stilen


 


Hvis du er en af de helt utroligt mange Hotmail-brugere i verden, så er der godt nyt – hvis du da er fan af Microsofts Metro-design, som de bruger på Windows 8, Windows Phone og Xbox.


Metro-stilen er nemlig på vej til Hotmail-interfacet. Det viser en ny lækage, som er landet i skødet på det tyske website WinFuture.de. Websitet har fået fingre i en række billeder, der med al tydelighed viser, at Hotmail er på vej mod måske det største, visuelle redesign, e-mail-tjenesten nogensinde har fået.


Ud over hurtig, tile-baseret adgang til SkyDrive, kalender, e-mail m.v. byder ansigtsløftningen allermest på stilmæssige opgraderinger, såsom fonte, farver m.v. Rent funktionsmæssigt ser der ikke ud til at være de store ændringer, men det kan naturligvis nå at ændre sig, inden det endelige produkt præsenteres.


Du kan se de mange billeder hos WinFuture.de


 

Annonce:
Forrige artikelJapansk OLED TV produktion fra 2014
Næste artikelBekræftet: iOS 6 kommer mandag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.