Forside Nyheder

Se OL i Super Hi-Vision


 


Hvis sommerferien bringer een til London under OL, kan man samtidig opleve, hvordan 8K Ultra HDTV tager guldmedaljen i høj opløsning.


Det er godt, at flybilletterne til London er billige. Det er åbenbart derovre, alt det sjove sker lige nu. For nylig rapporterede vi, at du kan opleve Dolbys nye surroundsystem i Empire-biografen på Leicester Square, og nu kan der tilføjes endnu en AV-revolution til listen over ting, man skal til England for at opleve.


Det drejer sig om Super Hi-Vision, afløseren for HD, også kendt som 4K eller 8K. Det er den sidste opløsning, man kan opleve i London under OL. BBC Radio Theatre i London viser nemlig sammendrag af dagens olympiske sports-events under legene, og det gør de i 8K Ultra HDTV leveret af japanske NHK.


Skulle man ikke have adgang til et af stadionerne under legene, kan man derfor “nøjes” med denne løsning, der er næsten som at være der selv. Bringer ens sommerferie-tur til det britiske ikke een forbi London, kan man også opleve den høje opløsning hos BBC Scotland i Glasgow og National Media Museum i Bradford.


 

Annonce