Forside Udstillinger E3 2012

Sony vil genopfinde eventyrbogen


 


Wonderbook er et nyt koncept fra Sony, der laver PlayStation om til en eventyrbog. Men ikke en helt almindelig bog. Ved hjælp af Augmented Reality-teknologi og PlayStation Move-controlleren bliver bøger nu gjort interaktive og blander din virkelighed med spillets på skærmen.


En rigtig bog bruges sammen med Move, og bogen bliver en slags base for controlleren. På skærmen kan man så se bogen udføre en række magiske ting – se billedet ovenfor, hvor man kan ane en tryllestav på toppen. Det er virkeligheden en Move-controller.


Det første spil ? eller bog ? der kommer til Wonderbook, er et samarbejde med ingen ringere end J.K. Rowling, der tager sit Harry Potter-univers til nye teknologiske højder. Dels gennem et samarbejde med Sony omkring websiten Pottermore, og dels gennem Wonderbook-idéen.


Ved en live-demo på Sonys pressekonference, viste Sony Book of Spells frem, der ikke bare tager afsæt i Harry Potter-universet, men også indeholder reelt materiale skrevet af Rowling selv. Selve bogen er en håndbog i de mange spells, man finder i Harry Potters verden, og med Move-controlleren som tryllestav, lærer bogen/spillet dig, hvordan du kaster disse spells. Wonderbook kommer på markedet i efteråret 2012

Annonce