Forside Udstillinger E3 2012

Spilnyheder fra Microsofts E3-event


 


Ud over de andre nyheder, du kan læse her på siden fra Microsofts presseevent på E3, havde firmaet også masser af andre godter i posen.


De åbnede naturligvis ballet med fjerde del af Halo-serien, som mange ellers troede var død med Halo 3. Der introduceres helt nye fjender i spillet, der blandt andet indeholder medvirken fra Hollywood-legenden James Caan. Et nyt Kinect-spil til de yngre gamere tager udgangspunkt i Angry Birds-princippet og hedder Wreckateer. Her skal man fyre diverse ting af mod slotte, der så bliver destrueret.


Call of Duty: Black Ops II blev også vist frem til stor applaus, ikke mindst fordi klippet fra spillet foregik på en sammenbrudt motorvejsbro på Interstate 10 lige udenfor Downtown Los Angeles, blot en kilometers penge fra hvor pressemødet fandt sted. Et nyt afsnit i Fable-serien, Fable: The Journey, bruger Kinect mere end nogensinde før, og så var der også ret meget opmærksomhed omkring et nyt motorsports-spil, Forza Horizon. Og så var der naturligvis Gears of War: Judgment, der bliver næste del af Gears of War-sagaen.


Sidst, men ikke mindst, annoncerede Microsoft et nyt Kinect-samarbejde med Nike, der vil stå for fitnessprogrammet Nike+ Kinect Fitness, hvilket blandt andet giver mulighed for at dele resultater socialt med andre fitness-folk i netværket (se bill.)

Annonce