Forside Indhold og distribution Musik

Spotify går direkte efter Pandoras strube


Spotify går direkte efter Pandoras strube


I de kommende dage lancerer Spotify deres nye og voldsomt forbedrede radio funktion. Pandora “Watch out”…


“Vores brugere spurgte og vi lyttede! I de kommende dage gør vi Premium endnu stærkere med mobil-radio, der bliver tilgængelig til iPhone og iPad.”, sådan starter Spotify deres netop udsendte presseinformation om deres store opgradering til radiofunktionaliteten, der er en af de dele af tjenesten der igennem tiden har fået flest hug for manglende brugervenlighed og fleksibilitet.


Nu relancerer Spotify så deres radio til iOS enheder, og nu kan du lave dine helt egne radiostationer udfra kunstnere, albums eller playlister.Radioen får sin egen “Like” knap


Hvis du synes om en sang, kan du give den et thumbs op og den vil så blive gemt som en ?Synes godt om fra Radio? playliste ? der er til rådighed, når det passer dig. Hver gang du giver en sang en thumbs op (eller ned), lærer Spotify af det. Jo mere du hører, desto bedre bliver radioen.


Det er ikke nyt for brugere af f.eks. Pandora, men for Spotify brugere er det et kæmpe skridt i den rigtige retning. Og for mange kan det sagtens være grund nok til at skifte fra Pandora til Spotify.


Den nye radiofunktionalitet kommer til både iPad og iPhone i denne uge. Om nogle uger følger Android app’en så med. Hvornår Sonos brugere får glæde af den nye radio er der ingen information om.


I Europa er det kun Premium brugere af Spotify, der får glæde af den nye radiofunktionalitet, da forskellige licenslove i landene gør det umuligt for nuværende at åbne for det for gratisbrugere. Men Spotify arbejder på at finde en løsning på det problem. Der er dog ikke nogen dato for hvornår det bliver muligt for gratislyttere at bruge tjenesten.

Annonce