Forside * Nyheder

Stor opdatering på vej til Google TV


Google TV får en stor overhaling om få dage på firmaets udviklerkonference i San Francisco


 


Den amerikanske tv-kanal Fox News rapporterer, at Google er klar med en større opdatering til Google TV – det hele afsløres på udviklerkonferencen, der starter på onsdag.


Forleden kunne vi fortælle, at Google er på vej med sin første europæiske Google TV-boks, og nu forlyder det, at platformen snart får en større overhaling.


Det sker i forbindelse med Googles udviklerkonference, Google I/O 2012, der løber af stablen i San Francisco fra onsdag til fredag.


Den amerikanske tv-kanal, Fox News rapporterer, at Google TV bliver opgraderet med ny funktionalitet, der blandt andet leverer en brugerflade, hvor du nemt kan vælge imellem live tv, videooptagelser og indhold fra streamingtjenester.


Alt tyder også på, at Google lancerer en brugervenlig konkurrent til Apples AirPlay-teknologi baseret på DLNA-standarden.


Der er forventninger om, at Google TV opdateres til Android 4.0-kernen, og så vil Google angiveligt fokusere på, at få udviklere til at omfavne platformen med nye apps.


Hvad siger I her på Recordere.dk – kan Google stadigvæk nå at redde sin TV-platform?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.