Forside Nyheder

Toshibas hybrid-tablet er noget af en lækkerbisken


Toshibas bud på en hybrid-tablet ser ikke helt dum ud. Billede fra The Verge.


 


Måske Windows 8 går hen og bliver lidt af et hit alligevel. De første hybrid-maskiner giver os i alt fald sommerfugle i maven.


Pc-producenterne er i fuld gang med at fremvise deres kommende Windows 8-computere. Det sker i forbindelse med Computex-messen ude i Taiwan, og allerede nu har vi set interessante maskiner fra Acer, ASUS og Samsung.


Men nu vil Toshiba også med til festen. Gutterne fra TheVerge.com og Engadget.com har fået et smugkig på et par prototyper fra den japanske elektronikgigant, og især en af dem ser rigtig spændende ud.


Der er tale om en Windows 8-tablet med et skjult tastatur bag skærmen, der kan glide ud, når du har behov for at skrive en længere e-mail eller generelt bare være mere end almindeligt produktiv.


 Skærmen glider op og afslører et tastatur, der kan stå på bordet. Billede fra The Verge.


 


Tastaturet kan glide ud på en både, så maskinen kan stå af sig selv, og ud fra billederne lader tykkelsen ikke til at være et alt for stort problem. Designet er rent og minimalistisk.


Desværre vil Toshiba ikke fortælle noget om specifikationerne, men lur os om vi ikke får alle detaljerne op til lanceringen af Windows 8. Alt tyder på, at vi får operativsystemet bliver færdig til engang i løbet af oktober.


Du kan se mange flere billeder maskinen over på TheVerge.com og Engadget.com.

Annonce