Forside Nyheder

Vitus Audio i Tape Connection


 


TapeConnection mkII er blevet eksklusiv forhandler af det eksklusive danske HiFi-mærke Vitus Audio.


Vitus Audio, der er baseret i Herning, producerer den absolut ypperste elektronik du kan finde i det globale high-end marked, og er det ultimativt kompromisløse valg, når det bedste kun knapt er godt nok.


Bag Vitus Audio står Hans Ole Vitus, der efter 8 års udvikling lancerede sin første forstærker i 2003. Det stod fra starten klart for omverdenen, at Vitus ville blive en seriøs spiller i ultra high-end klassen, og efterhånden som de forskellige hifi-magasiner har fået øjnene op for den danske super-producent, er Vitus Audio blevet udråbt som reference i det ene højt ansete magasin efter det andet.


Produkterne er alle håndlavede i Danmark, og indeholder hånd-selekterede komponenter af ganske unikke komponenter, og det er ikke usædvanligt at finde enkeltstående komponenter i en Vitus forstærker, som koster mere end dét de fleste giver for en komplet forstærker.


  


Flertallet af forstærkerne er opbygget som klasse A (den mindste model må “nøjes” med 2x300w klasse A/B). Dette valg er taget af den simple grund, at det er den lydmæssigt eneste “rigtige” løsning – der er ingen lydmæssige ulemper ved klasse A, kun praktiske og økonomiske ulemper.


Når fokus er på absolut ultimativ lydkvalitet, er der derfor kun én måde at opnå det på, nemlig at sluge de praktiske og økonomiske implikationer, og vælge en ægte klasse A konstruktion.


Den lydmæssige målsætning hos Vitus Audio er (som de fleste producenter påberåber sig) at levere en neutral lyd. Det interessante er, at når man hører lyden leveret af en forstærker der rent faktisk ER neutral, og ufølsom overfor højttalernes impedans- mæssige luner, så opleves lyden som varmere, “venligere”, mere naturlig, end med størstedelen af markedets øvrige forstærkere og CD-afspillere.


At investere i en Vitus Audio forstærker er en investering for livet, og derfor giver Vitus Audio livstidsgaranti til første ejer. Du kan opleve CD-afspiller og forstærker fra Reference serien i Tape Connection mk II på Europaplads i Århus. Øvrige modeller demonstreres efter nærmere aftale.


Der er mulighed for demonstration på Sjælland, Fyn og Jylland. Kontakt forhandleren for yderligere information.


Du skal dog stå klar med den store pengepung. Priserne på Vitus Audio starter – afhængigt af finish – ved ca. kr. 80.000,-

Annonce