Forside Nyheder

Windows Media Center får endnu et skub mod afgrunden


 


Nu er der dukket endnu flere data op, der understøtter det kedelige faktum, at Windows Media Center bliver skubbet længere og længere ud mod afgrunden af Microsoft. Ifølge flere websites glimrer støtten til Media Center ved sit fravær i den seneste test-version af Windows 8.


Den nyeste testversion indeholder angiveligt ingen opdateringer overhovedet, ikke engang i form af bug-fixes. Faktisk har de endda fjernet en vigtig feature fra Media Center i Windows 8. Man kan nemlig nu ikke længere boote direkte ind i Media Center, hvilket er ret centralt for alle HTPC-entusiasterne derude, der benytter sig af Media Center.


Derudover har websites som Missing Remote og The Digital Lifestyle fundet ud af, at man nu ikke længere kan teste TV-tunere i det såkaldte Windows Hardware Certification Kit. Det betyder, at man ikke længere kan få sin TV-tuner Windows-certificeret, hvis man laver f.eks, TV-tunerkort til HTPC’er.


Med andre ord er der noget, der tyder på, at Media Center er på vej ud, og måske ikke kommer til at blive en del af Windows 8s efterfølger, når den engang kommer. Dette forstærkes også af det faktum, at Microsoft har en klar indholdsstrategi, der går på streaming af indhold på tværs af Windows, Xbox, tablets og Windows Phones.

Annonce