Forside Nyheder

YouSee bekræfter Netflix konkurrent


 


Den er god nok, rygterne talte sandt. YouSee er på vej med film-streaming dette efterår.


Som vi skrev i går, så ønsker YouSee ikke at se passivt til, mens store udenlandske konkurrenter indtager det danske marked for filmleje. YouSee har allerede deres Cinema-tjeneste, og nu ønsker de at tage den skridtet videre til streaming af film.


Det bekræfter pressechef hos YouSee, Ib Konrad Jensen, overfor recordere.dk. Den nye danske streaming-tjeneste kommer til efteråret, uden at Yousee dog ønsker at sætte en dato på endnu.


Og konkurrenterne er på vej. Netflix klargører lige nu deres indtog på det danske marked. Ingen ved endnu hvornår de kommer, men de arbejder i kulissen på at sikre sig aftaler og få lavet danske undertekster til filmene.


Netop det sidste punkt kan vise sig at blive YouSees konkurrencefordel her i begyndelsen. De film der i dag findes på YouSee Cinema, TDC Film og yousee.tv, er allerede målrettet det danske marked med danske undertekster.


Af konkurrencehensyn kan YouSee dog ikke afsløre hvad den nye streaming-tjeneste kommer til at indeholde, og dermed heller ikke hvilke platforme den bliver tilgængelig på, hvilken kvalitet de vælger at streame med. Ej heller hvilket prisniveau de sigter mod.


Da YouSee allerede lejer film ud til alle på deres Web-TV (yousee.tv), må man formode at den nye streaming-tjeneste også bliver tilgængelig for alle i Danmark, og ikke kun kabel-tv kunder hos YouSee.


YouSee selv venter sig meget af det nye tilbud. “Det bliver et fantastisk efterår for dem, der holder af film og tv-serier.” lyder det fra Ib Konrad Jensen.

Annonce