Forside * Nyheder

Amazon vil lave en smartphone


Sidste år lancerede Amazon sin egen tablet, Kindle Fire. Nu forlyder det, at onlinegiganten også har planer om at lancere en smartphone.


 


Onlinegiganten har allerede lanceret sin Kindle Fire-tablet i USA, men nu vil Amazon også konkurrere med iPhone, Android og Windows Phone.


Den amerikanske onlinegigant, Amazon, er på vej med sin egen smartphone, der skal tage kampen op med Apples mægtige iPhone og de mange forskellige Android- og Windows Phone-mobiler. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.


Amazon nyder allerede stor succes med sine e-bogslæsere, Kindle, og firmaet lancerede sidste år sin egen tablet, Kindle Fire, der godt er baseret på Android, men softwaren er ændret i sådan en grad, at man aldrig rigtig føler, at det er Android, man sidder med i hænderne.


Amazon driver også sin egen app-butik med Android apps, og sælger e-bøger, magasiner, musik og streamer film og tv-serier.


Infrastrukturen er med andre ord på plads, og skal vi tro Bloomberg, så er firmaet ved at sikre sig adgang til de nødvendige patenter, så firmaet kan lancere sin egen smartphone uden at blive sagsøgt langt ind i helvede.


En eventuelt kommende Amazon-mobil vil givetvis først blive lanceret i USA, for derefter at blive introduceret i markeder som Storbritannien og Tyskland. Der går altså nok en rum tid før vi ser sådan noget elektronisk grej fra Amazon i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.