Forside Nyheder

Apple sagsøgt for at stjæle støjteknologi


Apple sagsøgt for at stjæle støjteknologi


Ingen uger uden Apple retssager. Denne uges retsag er fra firmaet Noise Free, der sagsøger Apple for at bryde patentloven.


Apple har tidligere haft et kort samarbejde med firmaet Noise Free omkring støjreduktion til deres iOS enheder, og under det samarbejde skulle Noise Free have leveret nogle PowerPoint-præsentationer samt dokumentation om, hvordan teknologien virker, ligesom Noise Free skulle have leveret et printkort og en telefon med teknologien til demobrug.Apple afbrød samarbejdet, men brugte teknologien


Apple trak stikket på samarbejdet med Noise Free i 2009, og valgte at samarbejde med firmaet Audience i stedet. Nu påstår og sagsøger Noise Free nu Apple for at have brugt teknikken i iPhone og iPad uden tilladelse.


Desuden kræver Noise Free, at et Apple-patent omkring støjreduktion af baggrundsstøj ugyldiggøres.


Se sagsagter på Scribd

Annonce