Forside Nyheder

Avis: Næste iPhone får tyndere display


Til venstre det der angiveligt er huset til iPhone 5 (uden display på endnu) og til højre iPhone 4S.. 


Den næste iPhone er nu sat i produktion, og den har et tyndere display, fortæller kilder til The Wall Street Journal.


Vi nærmer os lanceringen af den næste iPhone. Det er tydeligt med mængden af rygter og informationer der slipper ud nu. Dagens iPhone-nyhed er dog ikke ny, men mere en bekræftigelse af tidligere rygter.


Kilder fortæller nu til den anerkendte avis The Wall Street Journal, at den næste iPhone kommer med et nyt tyndere display hvor selve touch-teknologien er flettet ind imellem de enkelte pixels, fremfor at ligge ovenpå. Teknologien kaldes in-cell, og gør displayet tyndere end eksempelvis den type displays som Samsung benytter i Galaxy-telefonerne.


Der kan barberes ca. 0,5 mm af displayets tykkelse med in-cell teknologien, men det er ikke den eneste fordel. Ifølge avisens kilder så forbedrer det også billedgengivelsen når touch-laget er væk.


En anden fordel er en lille reduktion i vægt, og det kan bruges for at kompensere for den større skærm, så den samlede vægt ikke bliver højere selvom selve skærmstørrelsen øges. Ifølge tidligere rygter, så kommer den næste iPhone med en større skærm. De fleste rygter går på en skærmstørrelse omkring 4″ (mod 3,5″ på de nuværende iPhones).


Den næste iPhone er gået i produktion nu, men tidspunktet for lancering er endnu ikke kendt. At dømme efter udviklingen af den næste udgave af styresystemet iOS, hvor version 6 lige er udkommet i en beta 3, så kunne Apple sigte efter en lancering af ny iPhone i september.


Altså hvis Apple ellers følger traditionerne, og lader den næste iPhone udkomme sammen med et nyt iOS.


 


Annonce