Forside * Nyheder

Bill Gates: Surface vil udfordre Apples iPad-strategi


Surface vil give forbrugerne helt nye muligheder, siger Bill Gates. Microsoft-grundlæggeren spår, at maskinen vil tvinge Apple til at ændre retning med iPad.


 


Apple bliver nødt til at gentænkte iPad, så du kan være mere produktiv og kreativ med den, siger Microsofts grundlægger, Bill Gates.


Apple nyder stor succes med sin iPad, og Microsoft har ikke engang fået Windows 8/RT eller sin egen tablet, Surface, ud af døren. Alligevel er Bill Gates, grundlægger af Microsoft, ikke bange for at komme med nogle interessante udtalelser om tablet-markedet.


Det skete forleden på den amerikanske tv-kanal PBS, hvor han blev interviewet af Charlie Rose.


Her sagde Bill Gates blandt andet, at ?du behøver ikke at gå på kompromis. Du kan få alt det du elsker ved en tablet og alt det du elsker ved en PC i én og samme enhed. Og det kommer til at ændre på den måde, folk ser på tingene.?


Microsoft-grundlæggeren indrømmede også, at da han først fik ideen til at lave en tablet, så var det ?alt for tidligt? og da Steve Jobs og Apple kom ud med iPad, var de simpelthen bedre til at levere en attraktiv pakke.


Microsoft er dog på rette kurs med Surface, og Gates sagde, at Surface gør det muligt at være kreativ på en helt anden måde, der i dag ikke lader sig gøre med iPad.


Spurgt om Apple bliver nødt til at tilpasse sig til et marked, hvor Microsoft prøver at fusionere tablets og den personlige computer, sagde Bill Gates, at der var ?stor sandsynlighed? for at Apple vil blive nødt til at lancere noget, der minder om Surface.


“Dette er en skelsættende begivenhed,” sagde han.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.