Forside Nyheder

Brug håndskrift til at søge på Google


Håndskrift bliver mindre og mindre udbredt til andet end underskrifter. Men hvis du hører til dem, der stædigt holder fast i at skrive med pen og papir, kommer Google dig nu til undsætning.


En ny funktion på den mobile version af Googles amerikanske søgesite giver dig nu mulighed for at skrive, hvad du søger efter, uden brug af tastatur. I stedet bruger du fingeren til at skrive ordene direkte på skærmen med.


Du skal blot aktivere en indstilling under “Settings” i bunden af skærmen, der hedder “Handwrite”. Herefter kommer der en knap på Google i nederste højre hjørne, der gør det muligt at skrive dit søgeord hvor som helst på skærmen. Håndskriftsgenkendelse har vist sig at være en af de hårdeste nødder at knække for udviklere bag tablets, PC’er og smartphones. Måske viser Handwrite-initiativet, at Google er på vej med en løsning, der virker.


Det kræver, at du har en iPhone eller iPaded iOS5 eller en Android-enhed med version 2.3 eller højere. Du kan læse mere om Handwrite-funktionen på Googles officielle blog HER.

Annonce