Forside Nyheder

Første Airplay-dock fra Pure


 


Pure Contour 200i Air er et af de første produkter med Apple AirPlay, der understøtter Wi-Fi Login-deling, for nem setup.


Pure præsenterer nu Contour 200i Air – et trådløst lydsystem med Apple AirPlay, så der kan afspilles musik trådløst via en pc, Mac, iPad, iPhone eller iPod touch uden at skulle sætte enheden i en dock.


Den indeholder dog også en dock til iPad, iPhone og iPod til både opladning og musikafspilning.


Contour 200i Air er et af de første produkter med Apple AirPlay, der understøtter Wi-Fi Login-deling, hvilket gør det let at sætte radioen op til hjemmenetværket. Contour 200i Air gør det let at tilslutte Apple-enhed sit hjemmenetværk.


Man behøver ikke længere at taste og huske lange og komplicerede koder. Brugerne skal bare docke deres iOS-enhed, der er tilsluttet netværket, derefter trykke på Wi-Fi setup-knappen på bagsiden af Contour 200i Air og accepter en godkendelse på sin iOS-enhed.


 


Pris og tilgængelighed


Den vejlende pris er kr. 2.399,-


Er i butikkerne nu.

Annonce