Forside Nyheder

Første kamera med bevægelsesstyring


Slut med selvudløser. Nu kan du stå foran kameraet og styre zoom og udløser med håndbevægelser.


Samsungs nyeste Smart Camera understøtter ikke blot WiFi og har en 180 graders vipbar skærm. Nu kan fotografen også tage et par skridt tilbage og tage billeder af sig selv ved at vinke til kameraet.


Samsung MV900F er det første kompaktkamera nogensinde, som er udstyret med bevægelsesstyring ? samme teknik som i Samsungs seneste TV-modeller. Ved selvportrætter eller gruppebilleder kan fotografen tage et par skridt tilbage og ved hjælp af hånden styre zoom og udløser. Bevæg armen i urets retning i en cirkel for at zoome ind og mod uret for at zoome ud. Bevæg derefter hånden op og ned to gange for at tage et billede.


Med indbygget understøttelse af WiFi kan MV900F forbindes direkte til andre enheder og sociale netværk, og der er en knap på kameraet til deling med vennerne. Via WiFi kan du også gemme billeder andre steder, som i en Cloud-tjeneste eller mobiltelefon.


MV900F er udstyret med en AMOLED-skærm, der kan vippes 180 grader. Dermed kan man tage landskabsbilleder, flotte portrætter eller optage i Full HD uanset vinkel. En anden fordel ved den drejelige skærm er, at den kan vippes op så det bliver lettere at vise billeder og film for flere mennesker.


Sammenlignet med sine forgængere har MV900F en bedre sensor (BSI CMOS) og en betydeligt mere lysstærk optik. Sammen med Samsungs egen teknologi MFNS (Multi Frame Noise System) skabes skarpe, støjfrie billeder med en høj detaljerigdom.


I svagt lys eller tusmørke kan fotografen hjælpes med en funktion, hvor kameraet tager tre billeder i træk, som automatisk sammensættes til ét billede.


 


Pris og tilgængelighed


MV900F lanceres i hvid, sort, rød og pink og kommer i butikkerne til september.


Prisen er sat til kr. 2700,-


 


Specifikationer


MV900F er et Smart Camera med bevægelsesstyring, vipbar skærm og indbygget WiFi.  • BSI CMOS-sensor med 16,3 megapixels

  • Objektiv f2.5/25 mm

  • 5x optisk zoom

  • ISO 100~3200

  • Indbygget billedstabilisator

  • WVGA AMOLED-skærm på 3,3 tommer

  • Video i Full HD (1080/30p)

  • Ydermål 98,5 x 59,9 x 17,2 millimeter.

  • Vægt 132 gram (uden batteri).

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.