Forside * Nyheder

Google på vej med egen udgave af “AirPlay”


Googles Nexus Q kan streame indhold fra skyen, men planen er angiveligt gøre det muligt for alle apps at sende video og lyd til musikanlæg og Google TV.


 


Google vil gøre det nemt at få musik og video fra din Android-mobil op på stuealtret


Det skal være nemmere at få indhold fra mobilen eller tablet-computeren ud igennem stereoanlægget eller stuealtret. Apple gør det allerede forholdsvis nemt med AirPlay, men nu vil Google også med til festen.


Det skriver websiden Gigaom, der fortæller, at Google arbejder på, at gøre det muligt for tredjepartsapplikationer, at sende indhold videre til andre enheder.


Pt. har Google sin Nexus Q-streamer, der gør det muligt at få musiksamlingen i Google Music ud igennem et par almindelige højttalere, men snart kommer funktionaliteten også til Google TV.


Til at starte med vil det kun være Googles egen YouTube-app, der får muligheden for at sende indholdet til tv-skærmen, men skal vi tro Gigaom, så arbejder teknologigiganten på, at funktionen bliver tilgængelig på alle Android-apps.


Gigaom spekulerer, at Google vil bygge teknologien ind i selve i Android-operativsystemet. På den måde vil apps nemlig nemt kunne tage brug af funktionaliteten uden at der skal skrives en masse ny kode fra bunden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.